Råhus i beton med ISOBYG Reform

Råhus i beton med ISOBYG Reform

Kvalitets råhus i beton med ISOBYG


Skal dit drømmehus opføres som et beton hus ? Det giver stor arkitektonisk frihed, fremragende indeklima, og huset er modstandsdygtig overfor råd og svamp ? Vi har bygget mange arkitekttegnede huse, skal vi også bygge dit ?

Der er ingen organiske materialer i de bærende konstruktioner og dampspærre er ikke nødvendig. Alt kan laves i beton. Det giver huset en meget lang levetid – og er godt for miljøet og din pengepung.

Skal du bygge hus med kælder eller et hus i 2 etager eller mere, vil du ofte opleve, at ISOBYG er det mest økonomiske valg. Betonens styrke gør, at væggene nemt kan klare jordtryk ved kælder, og du sparer mange penge på at undgå stålkonstruktioner, som ofte er nødvendig ved flere etager.

Nedenstående kan du læse nærmere om, hvordan vi opfører et råhus i beton. Du kan kontakte ISOBYG for nærmere rådgivning og hjælp til at få opført netop dit hus i beton, og høre mere om, hvad det koster. Hos ISOBYG hjælper vi dig med en pris, og vi kan gennem vores samarbejdspartnere sikre at husets opføres efter vores anvisninger. Din sikkerhed for at råhus i topkvalitet.

Print Friendly, PDF & Email

 

Få hjælp til dit RÅHUS

Skal du have materialer til et råhus eller ønsker du hjælp til at få det bygget, så kontakt ISOBYG og vi hjælper dig i mål.

Bor du på en skrånende grund eller skal have fuld kælder er ISOBYG det bedste og mest oplagte valg. (Se mere om kælderbyggeri HER)

Men det er ikke kun kælderbyggeri, som med fordel kan opføres i beton. Alle som ønsker et stærkt lav-energi hus, og lægger vægt på at huset ikke kan rammes af råd og svamp og er uden dampspærre, bør kontakte ISOBYG og høre nærmere. Fordelen er;

  • hurtigt opførelse
  • bygge året rundt da hverken regn eller frost er en hindring
  • ydervægge opfylder kravet til BR2020
  • ingen dampspærre i væggene.
  • Uorganisk konstruktion der ikke suger vand eller tager skade af vand
  • Beton er det stærkeste byggemateriale til vægge

Selvom et betonhus er den bedste kvalitet man kan bygge sit hus i, er vores priser konkurrencedygtige sammenlignet med andre byggemetoder. Kontakt os i dag på kontakt@isobyg.dk eller ring på 40110063.

73 lejligheder i 6 etager med REFORM

Næste reference

73 lejligheder i 6 etager med REFORM

No Comments

Cancel