Råhus i beton med ISOBYG Reform

Råhus i beton med ISOBYG Reform

Kvalitets råhus i beton med ISOBYG


Skal dit drømmehus opføres som et beton hus ? Det giver stor arkitektonisk frihed, fremragende indeklima, og desuden er huset modstandsdygtig overfor råd og svamp ? Vi har bygget mange arkitekttegnede huse, skal vi også bygge dit ?

Der er ingen organiske materialer i de bærende konstruktioner og dampspærre er ikke nødvendig. Alt kan laves i beton. Det giver huset en meget lang levetid – og er godt for miljøet og din pengepung.

Hvornår er ISOBYG en fordel ?

Skal du bygge hus med kælder eller et hus i 2 el. 3 etager, vil du ofte opleve at ISOBYG er det mest økonomiske valg. Betonens styrke gør, at væggene nemt kan klare jordtryk ved kælder, og du sparer mange penge på at undgå stålkonstruktioner, som ofte er nødvendig ved flere etager.

Skal du bygge et hus i 1 plan, som er statisk krævende. Eller går du op i kvaliteten af din ydervægge, at de fx. ikke suger vand, har stor styrke, og er helt uorganiske, vil ISOBYG også være oplagt valg for dig.

Hvem kan bruge ISOBYG ?

Er du håndværker og vil igang med ISOBYG, så kontakt os idag, så vi kan hjælpe dig igang. Er du privat og vil gerne have medbyg på dit råhus så kan vi hjælpe med opførelsen gennem vores samarbejdspartnere., og står for at du modtager et færdig Råhus, hvor ISOBYG er garant for at vores byggeforeskrifter følges.

Hvad kan vi hjælpe dig med

Ønsker du et råhus kan vi hos ISOBYG hjælpe dig med følgende:

  • Ydervægge over jord
  • Kældervægge
  • Etagaedæk i beton, med indstøbt gulvvarme
  • Skillevægge

Hvordan ?

Nedenstående kan du læse nærmere om, hvordan vi opfører et råhus i beton. Du kan kontakte ISOBYG for nærmere rådgivning og hjælp til at få opført netop dit hus i beton, og høre mere om, hvad det koster. Hos ISOBYG hjælper vi dig med en pris, og vi kan gennem vores samarbejdspartnere sikre at husets opføres efter vores anvisninger. Din sikkerhed for at råhus i topkvalitet.

Hvorfor skal du vælge et RÅHUS med ISOBYG betonvægge ?

Hurtig opførelse

Systemet består i alt sin enkelthed af store EPS blokke, som sættes sammen ligesom legoklodser. Normalt opføres en etage på 1 uge. Blokkene måler 1,2×0,3 meter, og stables let oven på hinanden

U-værdi 0,116.

Effektiv klasse 31 isolering gør du kan få u-værdi på 0,116 med en 36 cm. REFORM væg. Væggene er pakket ind i isolering udvendig, og dermed undgås kuldebroer.  Dvs. du får tynde vægge = mere beboelse

Ingen råd og svamp

ISOBYG opføres med uorganiske materialer som Beton og EPS, og råd og svamp er derfor ingen problem. Derfor kan du bygge året rundt uden afdækning, og der er ingen behov for dampspærre.

Stor Styrke = Hjørne vinduer

ISOBYG blokkene fyldes med beton. Over vinduerne armeres typisk med Y12 eller Y16. Derfor er det muligt let og billigt at bygge hjørne vinduer uden søjler i hjørnet.

Stor Styrke = Store spænd

Over vinduerne bliver der automatisk en støbt overligger som let spænder 5 meter. Store vinduespænd er således billige og lette alt lave.

Stor Styrke = mange etager

Betonen tykkelse kan fås i flere tykkelser, og systemet kan bruges til alt fra 1 til 10 plan. Ofte er ISOBYG Reform den billigste løsning til huse i 2-3 etager (eller mere)

Facade puds i mange farver

Mange vælger at få deres ISOBYG hus i hvid. Men farven vælger du naturligvis selv. 

Facade med mursten

Naturligvis kan ISOBYG systemet kombineres med en facademur i mursten? Murbinderne monteres let inden der støbes

Facade med skiffer eller træ

En facade med skiffer eller træ er også let at montere på ISOBYG systemet. Således er der mulighed for at opnå netop det facade udtryk, du ønsker. 

Kvalitets byggeri til ydervægge

En ydervæg i beton og uorganisk isolering er klart det bedste valg til et moderne lavenergi hus. Ingen kuldebroer, ingen risiko for råd og svamp eller fugt i konstruktionen. ISOBYG er nemt at bygge med for enhver håndværker såvel som selvbygger. Med ISOBYG byggesystemer har du fremtidssikret værdien af dit byggeri.

Hvordan bygger vi dit Råhus ?

Få hjælp til dit RÅHUS

Skal du have materialer til et råhus eller ønsker du hjælp til at få det bygget, så kontakt ISOBYG og vi hjælper dig i mål.

Bor du på en skrånende grund eller skal have fuld kælder er ISOBYG det bedste og mest oplagte valg. (Se mere om kælderbyggeri HER)

Men det er ikke kun kælderbyggeri, som med fordel kan opføres i beton. Alle som ønsker et stærkt lav-energi hus, og lægger vægt på at huset ikke kan rammes af råd og svamp og er uden dampspærre, bør kontakte ISOBYG og høre nærmere. Fordelen er;

  • hurtigt opførelse
  • bygge året rundt da hverken regn eller frost er en hindring
  • ydervægge opfylder kravet til BR2020
  • ingen dampspærre i væggene.
  • Uorganisk konstruktion der ikke suger vand eller tager skade af vand
  • Beton er det stærkeste byggemateriale til vægge og sikre din investering over tid.

Selvom et beton er den bedste kvalitet, man kan bygge sit hus i, er vores priser konkurrencedygtige sammenlignet med andre byggemetoder. Kontakt os i dag på kontakt@isobyg.dk eller ring på 40110063.

Se et udvalg af de mange spændende huse opført med ISOBYG

ISOBYG huse
73 lejligheder i 6 etager med REFORM

Næste reference

73 lejligheder i 6 etager med REFORM