To Eller Tre plans Rå-Hus

To Eller Tre plans Rå-Hus

Hos ISOBYG har vi specialiseret os i huse i 2 og 3 plan. Mange af husene har kælder, hvorved vi når 3 plan. Men vi har også mange kunder som ønsker 2 plan over jord.

Vi bygger alle ydervægge og etagedæk i Beton, og derfor kan vores huse nemt klare såvel kælder med jordtryk ligesom en 2 eller 3 plans villa ikke er en udfordring for betonen. Ud over et stærkt hus, får du en uorganisk konstruktion som ikke suger fugt, og dermed er modstandsdygtig overfor råd og svamp.

Individuelle huse i flere etager

Ofte er 2 og 3 plans huse individuelle huse, som er tilpasset den konkrete grund og de enkelte kunders smag og behov. Nogle har selv tegnet drømmehuset, men de fleste har allieret sig med en arkitekt. Derfor er der ikke mange typehus firmaer, som er “skarpe” på 2 plans huse, specielt ikke når der er kælder, da de netop ikke er typehuse, og mange ting ikke er standard.

Vi er vandt til at håndtere de individuelle ønsker, og har hjulpet mange kunder i mål. Enten som en fag-entreprise eller hvor vi er underleverandør.

Hvad er med i et Råhus i Beton ?

Hvad er normalt med i et Råhus i Beton.

Kælder vægge

Ønsker du en kælder, er beton det foretrukne valg, da det er en yderst stærk konstruktion, som kan klare jordtryk uden at væggen bliver specielt tyk. Vores normale kældervægge er total 410 mm. Vi tætner væggene med tætningsmembran og drænplade inden der fyldes jord omkring kælderen

Skillevægge

Alle vores bærende vægge opføres i massiv beton, for at sikre styrke. Resterende skillevægge medtages i 100 mm porrebeton

Ydervægge: stueplan & 1 sal.

Ydervægge over jord opføres med ISOBYG Reformsystemet. Dvs. du får vægge på 38 cm. der opfylder 2020 kravene.  Normalt afsluttes væggene indvendig med spartel og hvid maling, men flere og flere kunder har forelsket sig i det rå betonlook, og lader væggene stå rå indvendig. Det er helt op til dig. 

Etagedæk i beton

Vi støber alle vores etagedæk på stedet. Sammen med VVS monteres gulvvarme inden der støbes , og etagedækket bliver derfor ofte kun 15-20 cm. tykt, hvilket giver dig mere lofthøjde. Samtidig er beton det foretrukne valg til at dæmpe lyden mellem to etager. 

El indstøbes med dåser og rør

Samtidig med at vi bygger væggene, monterer vi dåser og trækker tomrør. Dermed kan elektrikeren trække kabler på alle plan når huset er lukket. Nemt for elektrikerne og billigt for dig.

Ingeniør projektering

Hos ISOBYG vil vi gerne sikre at dit hus bygges korrekt og optimalt. Vi medtager derfor den statiske projektering sammen med vores ingeniør. Dvs. vi laver en samlet ingeniør pakke til dig, også på de entrepriser vi ikke udfører. 

Fladt tag

Ønsker du funkis stil med fladt tag, kan vi stå for den del for dig, så når huset afleveres skal der bare monteres vinduer og så er huset lukket, og klar til at få sat varme på. 

Facade – hvad med den ?

Facade ønsker kan være mange. Ofte vælger folk puds eller mursten. Men det kan også være zink eller skiffer. Her er vi ikke eksperter, så den del har vi ikke med i råhuset. Men vi har samarbejdspartnere, der kan hjælpe dig videre her. Uanset hvad kan du vælge den facade du foretrækker

Vi har specialiseret os i råhuse

Vi holder os til det vi er gode til, og derfor er vi meget konkurrencedygtig på huse i flere plan. Men vi holder os til at lave beton. Vi tror på det er den måde du får den laveste pris og bedste kvalitet. 

Skal vi bygge for dig ?

Et hus i beton er det stærkste og mest uforgængelige materiale du kan bygge i. Så vælg det bedste til den store investering et hus er.  Husk husbyggeri er den største investering i de fleste menneskers liv, gå derfor ikke på kompromis med materialet. Kontakt os, og få en uforpligtigende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig på vej med dit drømmehus.

 

Hvorfor skal jeg vælge et Råhus i Beton ?

Når du bygger i flere plan, er beton ofte det billigste valg. At det så samtidig også er det bedste materiale, idet det er stærkt og ikke modtagelig overfor råd og svamp, gør at beton er det foretrukne valg, når der skal bygges i højden. Så hvorfor ikke vælge det bedste når du skal i gang ?

Efter at have set hvad der er med i et Råhus i beton tænker du nok, at der jo mangler både EL, VVS, fundament etc. Og ja det er rigtigt. Her skal du enten have fundet nogle, eller du finder nogle i samarbejder med os eller din byggerådgiver. Lyder det kompliceret, det er det ikke. Tager det tid, ja det gør det. At bygge et individuelt hus, vil komme til at koste nogle timer i planlægning og kontrol af håndværkere. Nogle lader fx. den lokale tømre lave det hele i en totalentreprise med os som underleverandør. Andre går sammen med arkitekten og laver en fagentreprise, og får arkitektens hjælp til at styrer processen. Begge dele har fordele og ulemper. Kontakt os og får en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre, eller om et råhus i beton er noget for dig!

Du kan læse mere om de mange fordele et ISOBYG Råhus har, samt læse mere om hvordan vi bygger huset.

ISOBYG Råhus fordele

Eller se under referencer de mange flotte huse, som er opført med ISOBYG gennem tiden.

Hvidpudset Funkis i Holte

Næste reference

Hvidpudset Funkis i Holte