Råhus i beton med ISOBYG Reform

Råhus i beton med ISOBYG Reform

Råhus i beton med ISOBYG Reform


Skal dit drømmehus opføres som et beton hus, der giver store arkitektonisk frihed, fremragende indeklima, og som er modstandsdygtig overfor råd og svamp ? Så se mere om ISOBYG råhus i beton. Der er ingen organiske materialer i de bærende konstruktioner og dampspærre er ikke nødvendig. Alt kan laves i beton. Det giver huset en meget lang levetid – og er godt for miljøet og din pengepung.

Nedenstående kan du læse nærmere om, hvordan vi opfører et råhus i beton. Du kan kontakte ISOBYG for nærmere rådgivning og hjælp til at få opført netop dit hus i beton, og høre mere om hvad det koster. Hos ISOBYG hjælper vi dig med en pris, og vi kan gennem vores samarbejdspartnere sikre at husets opføres efter vores anvisninger. Din sikkerhed for at råhus i topkvalitet.

Print Friendly, PDF & Email

 

Skal du have materialer til et råhus eller ønsker du hjælp til at få det bygget, så kontakt ISOBYG og vi hjælper dig i mål. 

Bor du på en skrånende grund eller skal have fuld kælder er ISOBYG det bedste og mest oplagte valg. (Se mere om kælderbyggeri HER)

Men det er ikke kun kælderbyggeri, som med fordel kan opføres i beton. Alle som ønsker et stærkt lav-energi hus, og lægger vægt på at huset ikke kan rammes af råd og svamp og er uden dampspærre, bør kontakte ISOBYG og høre nærmere. Fordelen er at det går hurtigt, og man kan bygge året rundt og hverken regn eller frost er en hindring. Vores ydervægge kan opfylde kravet til BR2020, og der skal ikke dampspærre i væggene. 

Selvom et betonhus er den bedste kvalitet man kan bygge sit hus i, er vores priser konkurrencedygtige sammenlignet med andre byggemetoder. Kontakt os i dag på kontakt@isobyg.dk eller ring på 40110063.

73 lejligheder i 6 etager med REFORM

Næste reference

73 lejligheder i 6 etager med REFORM

No Comments

Cancel